Forplejning på Kilimanjaro

Når du bestiger Kilimanjaro med os, så sørger vi for at have et godt køkkentelt og godt kokke med. Det er derfor køkkenholdet der står for din mad på trekket og det hele er altid inkluderet i prisen hos Kipling travel. Vores kokke er ægte afrikanske trekkingkokke og kan forvandle de mindst simple ingredienser om til et lækkert måltid.

Sådan spiser vi på kilimanjaro

Vi medbringer en god blanding af europæiske og lokale fødevarer og der er altid mere end rigeligt til alle. Du kan dog med fordel selv tage lidt lækkerier med som for eksempel en chokoladebar eller energibar til topdagen.

Maden på hotellerne og restauranterne omkring Kilimanjaro er ganske udmærket. Du finder primært traditionelt afrikansk mad som nyama choma og chapti og knap så mange frikadeller.

Som alle andre steder i verden, kan man risikere at få lidt problemer med maven, når man spiser markant anderledes end mad fra det kendte danske køkken. Så sørg for at tage det stille og roligt de første par dage og spis kun mad der er tilberedt. Vandet i Tanzania er ikke rent drikkevand, så sørg også kun for at drikke vand der er kogt inden eller kommer fra en flaske – det samme gælder når du skal børste tænder. Vores eget køkkenpersonale veluddannet, så på trekkingdagene bliver der ingen problemer.